Zaterdag 30 april werd het jaarlijkse Clubkampioenschap gevist in het Merwedekanaal. Maar liefst 20 deelnemers hadden zich ingeschreven. Er werd in 2 vakken gevist, de totaal winnaar mag zich voor een jaar Clubkampioen noemen.

Het hele jaar is het al moeilijk om wat vis te vangen, ook nu was het weer een drama. In het 1e vak werd nog regelmatig een visje gevangen, in het 2e vak was het nog veel moeilijker.

Opvallend was wel dat de winnaar toch in het moeilijke vak zat. De winnaar woont bijna aan het kanaal, vist iedere dag in het kanaal en misschien slaapt hij ook wel aan het kanaal. Er is niemand met meer trainingsuren als BERTUS VIVEEN. Met een mooie brasem en enkele kleine vissen wist hij 1630 gram te vangen, genoeg om Clubkampioen te worden. Overigens wist hij ook nog te vertellen dat hij een brasem had verspeeld. Laten we het Merwedekanaal maar omdopen in het Bertus Viveen kanaal.

Winnaar in het andere vak werd de regerend clubkampioen Gijs Verhoef met 1533 gram, derde werd Hans Groenen met 1452 gram.

We willen alle medewerkers bedanken voor het inschrijven, uitzetten, wegen, bloemen halen, fotograferen en barmedewerkers. Zonder deze medewerking is een wedstrijd niet mogelijk. Bedankt

Komende woensdag starten we weer met de avondwedstrijden, de eerste wedstrijd is in het stadspark.