Zaterdag 22 augustus is de marathon gevist in de put van ‘t Stekelbaarsje.

23 deelnemers kwamen naar de put in Arkel om de marathon te vissen. Eddy Vink had de koffie al klaar staan. Geheel volgens het corona protocol werd de loting vooraf gedaan. Een naam van een deelnemer werd geroepen vervolgens trok Patrick van Mourik een steigernummer onder streng toezicht van Eddy ( hij laat zich ook overal voor ge(mis) bruiken. Na de koffie werd alles in stelling gebracht om zoveel mogelijk vis te vangen. Helaas, het was vreselijk moeilijk om een visje te vangen. Er werd gevist op aantal en gewicht.

In de pauze werd er door de weeg/tel ploeg hard gewerkt om de stand op te nemen. Natuurlijk stonden de broodjes en drinken weer op ons te wachten.

Na de pauze zou het nog moeilijker worden om een visje te vangen. Na nogmaals tellen en wegen kon de eindstand worden opgemaakt.

Terwijl de deelnemers het vochttekort aan konden vullen werd er driftig gerekend. Helaas werden er foutjes gemaakt, sorry.

Vak A werd gewonnen door Kees Slob met 14 punten en 3570 gram, tweede werd Toon de Wit met 15 punten en 4040 gram en derde werd Patrick Grootveld met 19 punten en 2082 gram.

Vak B werd gewonnen door, de man die op dit moment alles wint, Herman Verhoef met 11 punten en 2236 gram. Vervolgens waren er 3 vissers met 14 punten maar dan telt het gewicht. Tweede werd William Teuling met 5330 gram en derde Leen van de Berge met 2070 gram. ( de totale uitslag staat op de website bij wedstrijdinformatie)

Na de prijsuitreiking vertrokken alle deelnemers, ondanks de slechte vangsten, toch vrolijk naar huis. Eddy werd nog bedankt voor de goede zorgen. Van de voorzitter van ‘t Stekelbaarsje mogen we volgend jaar weer komen, bedankt.

Hopelijk allemaal volgend jaar weer naar de put.