Alle 15 deelnemers kwamen ondanks de hitte (33 graden) naar de Kaliwal om zich onder het genot van een kopje koffie in te schrijven. Na de loting vertrokken we naar het stadspark. Al snel werd duidelijk dat de vis voorkeur had om dicht bij de fontein te zwemmen. Voor iedereen was het moeilijk om een visje te vangen maar een winnaar is er altijd.

Tijdens de wedstrijd werd er voor een drankje gezorgd.

Na 2 uur lekker in de zon gezeten te hebben werd de vis gewogen.

De nummer 1 en 2 verschilden maar 18 gram. Rien Melkert werd de winnaar van het Ouwe Sannie concours met 1630 gram, tweede werd Hans Groenen met 1612 gram en Bertus Viveen werd derde met 1373 gram.

De bloemen zijn toch nog uitgereikt.

Vanwege de warmte werden er geen bloemen uitgereikt maar zodra de temperatuur weer een beetje normaal is krijgt de  Rien een mooi opgemaakt bloemstuk met de Ouwe Sannie daar in verwerkt, tevens krijgen de 2e en 3e plaats een boeket. Alle deelnemers kregen een bon van Kippie om daar wat lekker te kopen.

Mooie voorns gevangen door Rien.

Helaas is er ook iemand met de minste vis. Zelfs met adviezen van zijn broer kwam hij niet verder dan 3 visjes. Toen de wedstrijd al was afgelopen wist hij  nog een visje te vangen. Volgens Laurens was het er zeker een van een kilo. Waarschijnlijk was bij bevangen door de warmte want het visje was nog geen 12 centimeter.

Het is voor de organisatie altijd prettig om wat hulp te krijgen van de leden van de vereniging. Bedankt: Kees Kasander voor het zetten van de koffie, Gijs voor het uitzetten en wegen. Herman voor het uitdelen van de drankjes, Jan Lankhort voor de foto’s en natuurlijk alle deelnemers voor het aanwezig zijn onder tropische omstandigheden. Hopelijk zijn we volgend jaar weer allemaal aanwezig.