Zaterdag kwamen 18 vissers naar de Ark om zich voor het jaarlijkse Ouwe Sannie concours in te schrijven. Na een lekker kopje koffie werden de regenpakken aangetrokken en de koffers op de steiger geplaatst . Vaak wordt gezegd dat als het regent de vissen goed bijten maar helaas is dit een fabeltje. Het eerste uur waren de vangsten redelijk maar daarna werd er hier en daar nog een enkel visje gevangen.  Een visser let niet allen op zijn eigen dobber maar let ook op wat de rest doet. Regelmatig werd het schepnet gebruikt door de enigste vrouwelijke deelnemer Wies Vroegh.

Ze wist 3 prachtige brasems te vangen en flink wat voorns. Bij de weging gaf de weegschaal 6080 gram aan ruim voldoende voor de eerste plaats. Haar zwager Tinus Vroegh  werd tweede met 2700 gram. Jan de Vos vocht een sportieve strijd uit met Will Zwaan  maar wist net voor de toeter ging nog 3 voorns te vangen en werd daardoor derde met 2380 gram.

Na afloop werden de prijzen uitgereikt. Dat Wies goed kan vissen blijkt wel want zij mocht het beeldje van de Ouwe Sannie voor de derde keer in ontvangst nemen. Alle deelnemers kregen nog een prijsje. Ondanks het druilerige weer was de stemming prima en ging iedereen met alle natte spullen naar huis.