Vrijdag 26 april werden door Burgemeester Melissant de Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan 6  inwoners van Gorinchem die veel hebben betekend door hun inzet voor  de samenleving.

Jan de Vos werd compleet verrast toen donderdag de burgemeester voor de deur stond met de mededeling dat hij een lintje zou ontvangen voor zijn jarenlange inzet voor zowel de speeltuinvereniging  als de HSV Gorinchem.

In Periscoop werden de lintjes uitgereikt. Familie en genodigden waren in grote aantallen aanwezig en het werd een gezellige boel. Na de ontvangst volgde het officiële gedeelte, daar werd door de burgemeester heel mooi uitgelegd waar Jan dit aan had verdiend. Van jongs af aan was hij al actief bij speeltuinvereniging West, vele jaren als voorzitter maar ook voor alle buurtactiviteiten die werden georganiseerd. Voor de HSV heeft hij ook veel betekend als bestuurslid en het organiseren van wedstrijden. Nog altijd is hij ondanks zijn ziekte nog heel actief.

Na het maken van de foto’s werd met een glaasje oranjebitter geproost. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog gezellig nagepraat.

Jan heeft deze onderscheiding zeker verdiend en we willen hem hier hartelijk mee feliciteren.

Nog enkele foto’ uit het verleden.