Zaterdag 18 maart is de laatste wedstrijd van de wintercompetitie gevist in het Merwedekanaal. Eindelijk was het eens mooi weer en er werd ook nog goed gevangen. De verschillen tussen de eerste en tweede plaats in de competitie waren minimaal. Leen van den Berge wist het vak te winnen met 4800 gram en werd door totaal winnaar mee. Toon de Wit werd 3e in het andere vak met 2189 gram, genoeg om 2e te woorden in de competitie. Marco Verlee had elders verplichtingen en kon niet meedoen  maar werd toch nog 3e in de competitie. Veel vis vangen is leuk maar de grootse vis werd zeker door Bertus Viveen gevangen. De brasem die hij op de kant trok werd nog eens apart gewogen, 3300 gram gaf de weegschaal aan. Met zo’n vis kan je dag niet meer stuk.

 Winnaar Leen van den Berge en Toon de Wit

Na afloop werd alles uitgerekend, onder het genot van een drankje en een vette hap werden de dag prijzen uitgereikt. De eerste drie plaatsen kregen een bon en de de nummer 4 tot 10 mochten een zak voer uitzoeken gesponsord door Hengelsport Gorcum.

Na de prijsuitreiking bedankte Laurens Slootjes namens de vissers de concourscommissie en de medewerkers van de bar voor hun inzet en gaf een leuke attentie. Dit werd zeer gewaardeerd.

Ook in de zomer starten we een competitie van 12 wedstrijden en natuurlijk ook nog een avondcompetitie. Genoeg werk de komende tijd.

1 april starten we met een lenteconcours, tot ziens allemaal

De concourscommissie