Aanmelden nieuwe inschrijvingen voor HSV Gorinchem

Vanwege het uitblijven van vrijwilligers is het clubhuis ‘de ark’ gesloten en kunt u aldaar niet lid worden.

Wenst u lid te worden, dan kan dit om verschillende redenen zijn, selecteer hieronder de geldende situatie.

lid worden van HSV Gorinchem om enkel te kunnen vissen 

aanmelden gaat dan via Sportvisserij Nederland via  www.vispas.nl en tijdens deze aanmelding kan als vereniging HSV Gorinchem worden geselecteerd.

lid worden van HSV Gorinchem met visvergunning en een aanvraag ligplaats

eerst aanmelden via Sportvisserij Nederland via www.vispas.nl

na inschrijving kunt u via de link hieronder een aanvraag ligplaats invullen en deze ingevuld retourneren naar steigercommissie@hsv-gorinchem.nl

aanvraag-ligplaats (bijlage versie)

Let op: voor een ligplaats dient men hoofdlid te zijn bij HSV Gorinchem!

Een lidmaatschap opzeggen dient VOOR 1 oktober te geschieden. Sportvisserij Nederland maakt namelijk na die tijd de vispassen voor het kalenderjaar daarop en deze kosten worden bij de vereniging ingebracht.

Indien u niet voor die tijd opzegt, ontvangt u in november een nota voor het volgende kalenderjaar en kunt u uw eventuele vispas op de ophaaldag in december of januari ophalen.

lid worden van HSV Gorinchem zonder visvergunning voor aanvraag ligplaats

Omdat u geen visvergunning wenst, schrijft u niet in via SVN, maar via de twee formulieren hieronder. Beide ingevulde formulieren kunt u per mail zenden naar steigercommissie@hsv-gorinchem.nl. Het eerste formulier zullen zij doorsturen naar de ledenadministratie en het tweede formulier gebruiken zij zelf voor de aanvraag ligplaats.

aanmeldformulier lidmaatschap

aanvraag-ligplaats (bijlage versie)

Sub-lidmaatschap

Als u al (hoofd)lid bent van een andere hengelsportvereniging kunt u bij ons lid worden tegen een gereduceerd tarief. U dient het nummer van uw vispas van de andere vereniging te noemen.  Als u eenmaal lid bent van onze vereniging ontvangt u, zolang u nog hoofdlid bent bij een andere vereniging, de opvolgende jaren een gereduceerde contributienota. Neem hiervoor contact op met de penningmeester via penningmeester@hsv-gorinchem.nl

Ligplaats haven Zwanenwater of Kaliwaal

Als u lid bent van onze vereniging kunt u tevens een ligplaats aanvragen voor uw boot. Uw aanvraag wordt beoordeeld op de benodigde oppervlakte voor uw boot. Als er geen ligplaats vrij is met de benodigde oppervlakte komt u op een wachtlijst terecht. Voor deze wachtlijst betaalt u € 10,- wachtgeld per jaar.

Voorwaarden voor het aanvragen van een ligplaats
  • Een ligplaats is exclusief voor leden, u dient hoofdlid te zijn van HSV Gorinchem
  • Zolang u op de wachtlijst staat dient u lid te zijn.
  • Uiteraard dient u lid te blijven als u een ligplaats krijgt toegewezen
  • U bent verplicht zelf gehoor te geven aan oproepen voor werkbeurten op en rond de steiger

Hieronder een schema dat u kunt volgen om tot uw contributie te komen. (indien u op de afbeelding klikt kunt u deze downloaden om te vergroten)