Zoals vorige jaren sluiten we het seizoen af met een koppelwedstrijd met na afloop de loting.

Goed vissen is belangrijk maar goed loten is nog belangrijker. Het individuele resultaat telt ook mee voor de competitie dus er werd heel wat gerekend.

Vak winnaars werden Jan de Vos ( 4860 ) en Raymond Dolstra ( 3080) maar wie zou de koppelmaat zijn.

Na de loting was het winnende koppel Jan de Vos en Jan Daggelders te zijn met 3 punten. De strijd om de 2e plaats werd beslist door het totaal gewicht omdat beide koppels 6 punten hadden. 2e werd het koppel Toon de Wit en Will Zwaan met 1160 gram en 3e werd koppel Leen van den Berge en Laurens Slootjes. met 3600 gram.

Omdat deze wedstrijd ook het slot was van de zomercompetitie moest er nog meer gerekend worden. Omdat de hele top 5 in het zelfde vak had geloot werd het nog heel spannend. Omdat Jan de Vos op overtuigende wijze het vak had gewonnen waren er nogal wat verschuivingen. Herman Verhoef werd 1e met 18 punten. 2e werd Will Zwaan met 22 punten. Om plek 3 en 4 moest het totaal gewicht de doorslag geven. Beiden hadden 26 punten maar Jan de Vos had een meer gewicht en werd 3e, Kees Slob werd 4e. Hans Groenen werd wel 5e maar wist over 12 wedstrijden wel de meeste vis te vangen bijna 45 kilo.

Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagepraat in de ark en zoals altijd werden er weer de nodige foto’s gemaakt door Jan Lankhorst .