Heerlijk 3 dagen vissen in de Lingehaven na de kerstdagen.

 

16 deelnemers verdeelt over 2 vakken wisten totaal 377 kilo vis te vangen.

Hoewel de nachten wel wat fris waren werd het in de loop van de morgen toch wat aangenamer met soms zelfs een waterig zonnetje.

Dat er veel vis te vangen was werd wel duidelijk want Marco Verlee wist het hoogste daggewicht te vangen, maar liefst 15.360 gram.

De laatste dag was heel spannend want er waren nog 5 visser met kans om te winnen. Winnaar werd William Teuling met 4 punten en 32.420 gram. Om de 2e plaats werd het uiterst spannend want na 2 dagen waren er 3 vissers met 3 punten. Bij gelijk aantal punten is het totale gewicht bepalend. Na enig reken werk was het Kees Slob die met 6 punten en 33.850 gram 2e werd. 3e werd Anton Faro ook met 6 punten en 33.040 gram gevolgd door Patrick Grootveld ook met  6 punten en 29.820 gram.

De prijsuitreiking was in de ark waar Martin Verhagen de erwtensoep al lekker warm had gemaakt, altijd lekker na een paar uur in de kou te hebben gezeten. Leuk was ook dat Hengelsport Gorcum het prijzengeld met 25% had verhoogd. Omdat het plezier van het vissen voorop staat werd er voor gekozen om geen hoge prijzen uit te keren maar dat wel iedereen een prijsje had. Onze clubfotograaf, Jan Lankhorst, was zowel tijdens het vissen en bij de prijsuitreiking aanwezig en maakte leuke foto’s.Bedankt.

We kunnen terugkijken op een hele gezellige 3 daagse havenwedstrijd en op geweldige vangsten. Ook voor 2020 staat er weer een 3 daagse gepland hopelijk is de vis dan ook weer massaal aanwezig.

De concourscommissie druk aan het rekenen.

Lekker aan de erwtensoep en soms ook een biertje.

Duidelijk heeft iedereen naar zijn zin.