Spring naar de hoofdinhoud

Wintercompetitie overtuigend gewonnen door Marco Verlee

Marco Verlee heeft de wintercompetitie gewonnen met 6 keer een eerste plaats en 4 keer een tweede plaats. Totaal 12 punten en een totaal gewicht van 122 kilo.

Omdat er in de Lingehaven geen enkel visje meer te vangen was zijn we uitgeweken naar het Merwedekanaal. Hoewel het heerlijk visweer was viel het niet mee om wat te vangen.Bij voorbaat wisten we dat Marco niet meer in te halen was maar de strijd om plaatsen 2 tot en met 5 was uiterst spannend. Winnaar in het eerste vak werd Jan de Vos met 1820 gram, in het tweede vak werd Will Zwaan winnaar met 1260 gram. Na de weging moest er flink gerekend worden. Helaas was door het Coronavirus de Ark gesloten en moesten we alles aan de waterkant uitrekenen.

Winnaar werd Marco Verlee met 12 punten en 122.770 gram. Tweede werd Jan de Vos met 28 punten en 70.100 gram. Om de derde plaats was het uiterst spannend wand zowel Patrick Grootveld als Will Zwaan hadden beide 29 punten, in dit geval is het totale gewicht doorslaggevend, Will werd derde met 71.900 gram en vierde werd Patrick  met 70.350 gram.

We kunnen terugkijken op een goed bezocht wintercompetitie waarin heel veel vis is gevangen. Totaal is er 985 kilo in 12 wedstrijden gevangen.

De totale uitslag staat ook op de site bij wedstrijden.

De concourscommissie

 
Keuzemenu