WIJZIGING mbt VISPAS

 

Beste leden van HSV Gorinchem.

 

De voordelen die onze vereniging voorheen had door zelf de vispassen te verzorgen zijn gaandeweg de jaren vervallen. Daarnaast is deze administratie een veel te tijdrovende klus geworden, waarbij de contacten niet altijd even soepel verlopen.

Het bestuur van HSV Gorinchem heeft besloten om net als vele andere verenigingen de ledenadministratie voor de vispassen geheel over te dragen aan Sportvisserij Nederland.

Heeft u dus alleen een vispas bij onze vereniging, dan zult u voortaan enkel een nota krijgen via Sportvisserij Nederland. Zij zullen rechtstreeks de vispassen naar u verzenden!

Check of uw gegevens correct staan in hun systeem. Ga naar www.sportvisserijnederland.nl en log in (eventueel eerst een account aanmaken). Heeft u uw vispas nog niet gekoppeld, dan kan dit hier. Eveneens kunt u controleren of uw adresgegevens nog correct zijn en uw betalingsinstelling correct staat. Let op, zij gaan uit van een automatische incasso en rekenen extra indien er een factuur (nota) verzonden dient te worden.

Sportvisserij Nederland noemt de onderstaande links om u te helpen.

Wat is mijn sportvisserij:

https://www.sportvisserijnederland.nl/over-ons/contact/veelgestelde-vragen/231/wat-is-mijnsportvisserij.html

 

Hoe maak ik een acount:

https://www.sportvisserijnederland.nl/over-ons/contact/veelgestelde-vragen/232/hoe-maak-ik-een-account-aan-voor-mijnsportvisserij.html

 

Hoe koppel ik mijn VISpas :

https://www.sportvisserijnederland.nl/over-ons/contact/veelgestelde-vragen/233/hoe-koppel-ik-de-vispas-aan-mijn-profiel.html