Spring naar de hoofdinhoud

Herman Verhoef winnaar “Ouwe Sannie concours”

 

Na de zomerstop startten we met het Ouwe Sannie concours. Na een paar hele warme weken was het perfect weer om te vissen. 17 deelnemers hadden zich aangemeld.

Omdat de laatste 2 avondwedstrijden goed vis werd gevangen bij de crossbaan werd besloten om hier ook het Ouwe Sannie concours te vissen. Er werd heel veel vis gevangen, de meeste klein maar vooral achterin werden fraaie voorns gevangen. Joop de Jong en Johan Schmidt wisten zelfs een zeeltje te vangen. Helaas waren er ook plaatsen waar het moeilijk was om wat te vangen.

 De kampioen in actie

Herman Verhoef lootte een kop plek en ving daar dan ook een enorme partij vis. Bij de weging gaf de weegschaal maar liefst 5257 gram aan. Dit was ruim voldoende om met de mooie opgemaakte Ouwe Sannie naar huis te gaan. 2e werd Joop de Jong met 3301 gram. 3e werd Will Zwaan met 2889 gram.

Alle deelnemers kregen een poelier bon en wat te drinken. Zoals altijd maakte Jan Lankhorst weer leuke foto’s. Mevr. Groenen zorgde voor de bloemen en Patrick Grootveld voor de drankjes.

 De bloemen courier

Het was een hele leuke dag met goed weer, veel vis en er werd veel gelachen. Hopelijk is iedereen volgend jaar weer in goede gezondheid aanwezig.

 Grote verschillen

 Wat ruist daar in het struikgewas?

 Ook na veel controleren hadden Leen en Jan niet gewonnen

Zaterdag 20 augustus “OUWE SANNIE”

 

Zaterdag vissen we weer voor de “OUWE SANNIE”

Verzamelen om 8 uur aan de Vlietskade naast de crossbaan. Vissen van 9 tot 11.30 uur

Na afloop is er voor iedereen een prijsje en 2 consumpties en natuurlijk voor de winnaar het fraaie beeldje van de Ouwe Sannie.

Hengellengte max 11.50 meter

Deelname 55+

WINTERBERGINSFORMULIEREN 2022-2023 ZIJN WEER BESCHIKBAAR
> IN DE KANTINE LOODS-KALIWAAL  ( uiteraard bij aanwezigheid)
> BIJ DOWNLOADS OP DE SITE

INLEVEREN VOOR 26 SEPTEMBER 2022

Ook invullen als u in het voorjaar op de kant wilt.
Te water laten is dan wel voor eigen rekening, u dient zelf een hijskraan te  regelen.
 
Keuzemenu